Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (http://www.marksavanyusag.hu)

Címlap > Káposztás kolbászos stangli

Káposztás kolbászos stangli [1]

 

Hozzávalók:
 

4 stangli,25 dkg savanyú káposzta,2 pár virsli,5 dkg száraz füstölt kolbász,1 evőkanál mustár,
őrölt köménymag.

Elkészítés: A káposztát saját levében kevés köménymaggal megszórva 15 percig pároljuk. Közben a stanglikat kettévágjuk, belsejüket kivesszük (felhasználhatjuk fasírthoz vagy egyéb töltelékhez), a belső kérgét megkenjük mustárral. A virsliket és a kolbászt felkarikázzuk. káposztát hagyjuk kihűlni, majd megtöltjük vele a stangli egyik felét, elosztjuk rajta a kolbász- és virsli karikákat, és befedjük a stangli másik felével.

Savanyított káposztával készült egyéb ételek [2]

Forrás URL: http://www.marksavanyusag.hu/content/k-poszt-s-kolb-szos-stangli

Linkek:
[1] http://www.marksavanyusag.hu/content/k-poszt-s-kolb-szos-stangli
[2] http://www.marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-val-k-sz-lt-egy-b-telek